Vi underskriver vores største kontrakt til dato!

28/2 2021

Vores gode samarbejdspartner gennem 6 år, ejendomsinvestoren Verdion, har valgt os til at bygge E20 Park Copenhagen, etape 1, på 51.000 m2. Der vil i alt blive bygget 6 etaper.

Vi glæder os meget over opgaven, både fordi det er vores største kontrakt til dato, men også fordi byggeriet skal DGNB guld-certificeres – altså opfylde strenge krav om høj bæredygtighed.

Projektet er det første logistikbyggeri i Danmark der skal være bæredygtigt i kategorien Guld, og fordi det er et pilotprojekt, skal Dansk Hal deltage i færdigudviklingen af DGNB-reglementet.

Det er med stor interesse – og også en god portion stolthed – at vi starter på pladsen i Solrød den 1. april 2021.

Marek Kubica, Technical Director fra Verdion og vores direktør Thomas Frost skriver kontrakten under.

 

For at opnå en DGNB-certificering skal et byggeri eller byområde evalueres ud fra en række kriterier inden for de fem hovedområder i DGNB; miljømæssig kvalitet, økonomisk kvalitet, social kvalitet, teknisk kvalitet og proceskvalitet.

På baggrund af denne evaluering tildeles projektet en sølv-, guld- eller platincertificering.

Den kommende logistikpark E20 Park, bliver et af de største af sin art i Danmark med en kapacitet på 150.000 kvm logistikareal på det 380.000 kvm store område. Logistikspecialisten Verdion står for udvikling af projektet.