Byggefaser – Byggeprojektet trin for trin

1

Byggebudget

Første fase er den spæde start med 1000 ideer og ønsker. Men uden overblik, vil risikoen for at projektet løber ud i sandet, eller ender i økonomisk uoverskuelighed, være meget stor. Derfor er det vigtigt at der fra starten er sammenhæng mellem ønsker og økonomi. Her kan vi rådgive jer og opsætte byggebudgetter der holder.

Skitsering og tilbud

Når byggebudgtet ligger fast og er indenfor rammerne og vi kender de overordnede ønsker og krav, kan vi hurtigt levere skitser og beregne tilbud. Denne ydelse udfører vi uden beregning,  og du står bagefter med det fulde overblik og beslutningsgrundlag.

3

Finansiering og kontrakt

Kontrakten fastlægger ansvarsforhold, økonomi, omfang, kvalitet og tid. Vi lægger stor vægt på klare aftaler inden vi går igang. Ligesom vi stiller garanti for gennemførelse af projektet forventer vi det samme omkring bygherres betalingsevne. Finansieringen af et byggeri er ofte en udfordring. Vi bistår gerne med rådgivning.

Projektering og myndighedsbehandling

Når finansieringen er på plads og kontrakten er underskrevet, tager vi os af alt papirarbejdet. Projekteringen foregår på vores egen tegnestue og vi klarer også myndighedsbehandlingen. Kræver dit projekt specialrådgivning har vi et stort netværk af eksterne konsulenter, så vi kan sammensætte præcis det hold opgaven kræver.

5

Udførelse med bygge- og økonomistyring

Vi tager os af alt det praktiske vedr. byggeledelse og økonomistyring og kvalitetssikring. Det eneste I skal, er at se et byggeri der følger tid, økonomi og kvalitet.

Aflevering og ibrugtagning

Når byggeriet er færdigt gennemgår vi det for fejl og mangler. Vi sørger for kommunens godkendelse af byggeriet og den nødvendige ibrugtagningstilladelse.

7

Garantiperioden

I den efterfølgende garantiperiode følges op på evt. skjulte fejl og mangler ved 1 og 5 års gennemgang.

Vil du vide mere om erhvervsbyggeri, så kontakt:

Nicolai Schack Andersen

Tilbudsleder
Vil du vide mere om idrætsbyggeri, så kontakt:

Kenneth Brodersen

Projektleder